De mens achter de advocaat

Even voorstellen

mr. S. (Sandra) Sparenburg

Sandra Sparenburg komt uit de Alblasserwaard. Net als haar collega Monique heeft zij eerst een carrière in het bedrijfsleven gehad. Na het afronden van de H.E.S. te Rotterdam in 1994, is zij in de export gaan werken. In 1998 besloot zij dat het tijd werd voor iets anders en is zij in de avonduren Internationaal en Europees recht gaan studeren. Tijdens haar studie bleef zij fulltime werken.

Na haar afstuderen heeft zij bij het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam gewerkt om uiteindelijk in juli 2008 de baan te vinden die zij zocht: jurist bij De Neef Advocaten. Zij is gespecialiseerd in (internationale) incassozaken, arbeidsrecht en verbintenissenrecht. Dankzij haar ervaring in het MKB en bij de overheid kan zij zich goed inleven in de zaken waar u als ondernemer tegenaan loopt. Bovendien spreekt en schrijft zij ook vloeiend Engels, Duits en Frans.

In haar vrije tijd wandelt en fietst Sandra graag. Ook leest zij veel, liefst in het Frans, Duits of Engels. Sandra is een echte dierenvriendin. Zij heeft thuis altijd katten en cavia’s en is jarenlang regioteam-coördinator van het Wereld Natuur Fonds in Gorinchem geweest. Zij heeft regelmatig voor de klas gestaan en activiteiten voor de WNF-Rangers georganiseerd.

Maak ook eens kennis met mijn collega's:

mr. I.C.M.C. (Isis) Henriquez-van de Wetering

Bekijken

Bezoek- en postadres:
Beneden Oostdijk 42
3261 KX Oud-Beijerland

Tel. (0186) 751 680
Fax (0186) 751 689

info@deneefadvocaten.nl