De mens achter de advocaat

Even voorstellen

mr. K.H.G. (Kirsten) Klinkers

Kirsten Klinkers is sinds 1 maart 2020 werkzaam bij De Neef Advocaten. Na de afronding van haar studie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is zij in 2011 haar carrière gestart bij een van de grote advocatenkantoren. Zij heeft een praktijk voor al uw ondernemingsrechtelijke vragen. U kunt bij haar – onder meer – terecht voor advies en procedures inzake aandeelhoudersgeschillen/overnamegeschillen, commerciële contracten, het beslag- en executierecht en bankgaranties. Zij heeft ervaring met procedures bij de gerechtelijke instanties en ook met alternatieve vormen van geschilbeslechting, zoals arbitrage bij het NAI.

Kirsten is een gedreven en analytische advocaat die graag een creatieve oplossing voor uw probleem bedenkt. Haar pragmatische aanpak sluit goed aan bij de no-nonsense mentaliteit van De Neef Advocaten.

Naast haar werk is Kirsten ook lid van de raad van toezicht van Stichting Cavent, een zorginstelling voor mensen met een (verstandelijke) beperking en is zij medezeggenschapsraad-lid van de basisschool van haar kinderen.

Mocht u juridische bijstand of advies nodig hebben of gewoon eens kennis willen maken, dan staat zij graag voor u klaar.

Lidmaatschappen:

  • Nederlandse Orde van Advocaten
  • De Vereniging Corporate Litigation

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten:

Kirsten heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht
  • Verbintenissenrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Maak ook eens kennis met mijn collega’s:

mr. M.H.G. (Menno) de Neef

Bekijken

mr. M.G.T. (Monique) Uphus

Bekijken

mr. I.C.M.C. (Isis) Henriquez-van de Wetering

Bekijken

mr. R. (Remco) Bravenboer

Bekijken