De mens achter de advocaat

Even voorstellen

mr. I.C.M.C. (Isis) Henriquez-van de Wetering

Isis Henriquez is een geboren en getogen Rotterdamse. Zij heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (afgestudeerd in januari 2007).Tijdens haar studie was zij als juridisch medewerkster al werkzaam op een klein advocatenkantoor in het centrum van Rotterdam gespecialiseerd in het vastgoed, waar zij na haar beëdiging in maart 2007 als advocaat is blijven werken. Zij heeft zich op dat kantoor bezig gehouden met contract- en aansprakelijkheidsrecht, incassozaken, VvE- en huurzaken, voornamelijk voor ondernemers en beleggers.

In april 2012 is Isis bij De Neef Advocaten gaan werken, die daarmee een ervaren advocaat op deze rechtsgebieden heeft weten te bemachtigen. Bij de Neef Advocaten heeft Isis zich gespecialiseerd in het arbeids- en ontslagrecht en het bouw- en aannemingsrecht.

Haar hobby’s zijn lezen, films, boksen en koken. Daarnaast probeert zij zich in haar vrije tijd de Portugese taal machtig te maken.

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten:

Isis heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Maak ook eens kennis met mijn collega’s:

mr. M.H.G. (Menno) de Neef

Bekijken

mr. M.G.T. (Monique) Uphus

Bekijken

mr. R. (Remco) Bravenboer

Bekijken