Voorkomen is beter dan genezen

Bij het oplossen van een juridisch probleem zult u in eerste instantie misschien denken aan het winnen van een rechtszaak. Omdat zulke procedures tijd en geld kosten en zelfs de allerbeste advocaat u geen garanties over de uitkomst kan geven, doet u er meestal verstandiger aan om procedures te voorkómen.
Helaas proberen vooral kleinere bedrijven kosten te besparen door in het voortraject zelf brieven of contracten op te stellen. Ook hier geldt dat goedkoop meestal duurkoop is. Met goede juridische begeleiding in een vroeg stadium kunt u procedures voorkomen. En dus tijd en geld besparen.

Een gewilde service is dat De Neef Advocaten over uw schouder meekijkt als u over een mogelijk juridisch probleem correspondeert. De Neef Advocaten kan uw brieven doornemen en per e-mail aanpassingen voorstellen. U draait de brief op uw eigen briefpapier uit en de tegenpartij weet niet dat u door een advocaat wordt geholpen. Daarmee vermindert u de kans op problemen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten: u levert alles per e-mail aan en betaalt slechts voor de werkelijk aan het aanpassen van uw brief bestede tijd.

Spreekkamer - De Neef Advocaten

Persoonlijk contact

Een goed persoonlijk contact is essentieel voor een succesvolle juridische begeleiding. U moet met uw advocaat op één lijn zitten. Alleen door een goed persoonlijk contact leert hij u en uw zaak goed kennen. En dat is nodig voor het vinden van een passende oplossing. Wat heeft u aan een advocaat die uw bedrijf niet kent of die uw dossier niet zelf behandelt?

Eerlijk juridisch advies

Spreekkamer - De Neef Advocaten

De wereld van het recht is al ingewikkeld genoeg. U zit niet te wachten op een advocaat die daar nog eens een schepje bovenop doet. U wilt geen onleesbare adviezen en gouden bergen, maar klare taal en een duidelijk juridisch advies. Als u er niet goed voor staat dan krijgt u dat ook eerlijk te horen. Omdat zelfs in de advocatuur eerlijkheid het langst duurt, verdoet De Neef geen tijd aan onhaalbare zaken. Vanwege de heldere en eerlijke adviezen zijn de meeste klanten van De Neef Advocaten vaste klanten.

Soms bevat een goed advies ook andere aspecten. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werkt De Neef daarom nauw samen met andere disciplines, zoals accountants, fiscalisten en techneuten.