De mens achter de advocaat

Even voorstellen

mr. M.G.T. (Monique) Uphus

Monique Uphus is afkomstig van de bovenrand van Rotterdam, Pijnacker-Nootdorp. Na ruim tien jaar in het bedrijfsleven heeft zij besloten haar carrière een andere wending te geven. In de avonduren en weekends heeft zij rechten gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Eind 2003 is zij afgestudeerd in het Nederlands recht, met als specialisatie het privaatrecht. Na haar afstuderen is zij naar de Hoeksche Waard verhuisd en is zij bij een advocatenkantoor in Barendrecht gaan werken als juridisch medewerkster op de afdeling incasso.

Sinds maart 2007 werkt zij bij De Neef Advocaten, waar zij zich heeft gespecialiseerd in incasso, huurrecht en beslagleggingen. In juli 2007 is zij beëdigd tot advocaat.

Omdat zij uit het bedrijfsleven komt, weet zij goed wat er speelt bij ondernemers. U kunt uw zaken met een gerust hart aan haar toevertrouwen.

Haar hobby’s zijn tennis, tuinieren en motorrijden.

Lidmaatschappen:

  • Nederlandse Orde van Advocaten
  • Lid van Examencommissie Hogeschool TIO

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten:
Monique heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

  • Huurrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Maak ook eens kennis met mijn collega’s:

mr. M.H.G. (Menno) de Neef

Bekijken

mr. I.C.M.C. (Isis) Henriquez-van de Wetering

Bekijken

mr. K.H.G. (Kirsten) Klinkers

Bekijken

mr. R. (Remco) Bravenboer

Bekijken