De mens achter de advocaat

Even voorstellen

mr. R. (Remco) Bravenboer

Remco heeft zijn roots liggen in de Hoeksche Waard. Na ruim tien jaar in Rotterdam te hebben gewoond en gewerkt, is hij terug op het vertrouwde nest. Sinds mei 2020 versterkt Remco het team van De Neef Advocaten.

In 2010 is Remco privaatrechtelijk afgestuurd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zijn eerste juridische meters heeft hij gemaakt in de functie van jurist bij een groot Rotterdams deurwaarderskantoor. Met ruime proceservaring op zak is hij vervolgens als bedrijfsjurist onder meer internationale contracten gaan opstellen en adviseerde hij over omvangrijke aansprakelijkheidskwesties. Eind 2015 is Remco gestart bij een bekend Rotterdams incasso advocatenkantoor, waar hij begin 2017 als advocaat is beëdigd.

Houdt uw wederpartij zich niet aan de afspraken? Is er discussie over de inhoud van een overeenkomst? Of voorziet u problemen in de nakoming van uw eigen verplichtingen? Remco denkt graag met u mee over een praktische oplossing en voert als het moet de noodzakelijke gerechtelijke procedures.

Ook staat Remco voor u klaar als uw facturen niet worden betaald. In dat geval zet hij de noodzakelijke stappen met als doel uw debiteur alsnog tot betaling te bewegen.

Lidmaatschappen:

  • Nederlandse Orde van Advocaten
  • Vereniging Jonge Procesadvocaten

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten:

Remco heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Burgerlijk procesrecht
  • Verbintenissenrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Maak ook eens kennis met mijn collega’s:

mr. M.H.G. (Menno) de Neef

Bekijken

mr. M.G.T. (Monique) Uphus

Bekijken

mr. I.C.M.C. (Isis) Henriquez-van de Wetering

Bekijken