Prima contact

“Goed contact gehad”

Read More

Aangenaam prettig en professioneel

“De Neef Advocaten heeft mij uitstekend geholpen bij het beëindigen van een arbeidsrelatie. De dienstverlening was uitmuntend, de communicatie duidelijk en helder. Er is adequaat gehandeld. Dit heeft er mede voor gezorgd dat wij snel, zakelijk maar ook zonder verdere onnodige kleerscheuren uit elkaar zijn gegaan. Van turbulentie naar veilige landing.”

Read More

Prima

“Ben goed en vakkundig geholpen”

Read More

Snel en inhoudelijk compleet advies

“Mijn casus is snel opgepakt en de gegeven adviezen zijn inhoudelijk goed geformuleerd en doorgezet naar de andere partij. Voor ons heel fijn dat we de casus niet meer zelf hoefden te verdedigen en behandelen. Tussenkomst van een advocaat heeft veel effect gehad op de uitkomst.”

Read More

Goede begeleiding aardige en correcte advocaat

Wij zijn geholpen door Isis. Dat ging zeer naar wens; uiterst vriendelijke, correcte en cordate dame. Wat tegenviel is de uiteindelijke betaling. Wij als stichting zitten krap bij kas en hadden gehoopt dat het werk en het aantal uren minder zou bedragen. Het blijft een tijdrovende klus. Het is niet anders. Hopelijk niet tot de […]

Read More

Super ervaring met een onverwachts goed resultaat!

Aanvankelijk was het naar ons idee een moeilijk dossier om ons recht te halen bij de tegenpartij. Door alle goede adviezen en keuzes die we gaande weg met elkaar hebben gemaakt is de zaak tot een zeer goed en deels onverwacht (positief) einde gekomen. Ondanks dat het weleens moeilijke keuzes waren of dat we nog […]

Read More

Leerzame ervaring met een gunstig verloop

“Het was een leerzame ervaring, met een gunstig verloop. Niemand zit op een rechtszaak te wachten, maar als het zich toch voordoet is het fijn als je goed wordt begeleid.”

Read More

Snelle, goede communicatie en afhandeling

“Inzake een incasso geholpen door Monique Uphus. Heldere en snelle communicatie. Er werd tevens een duidelijk beeld gegevens over de kans van slagen, de vervolgstappen en de daarbijbehorende kosten. Kortom: Zeer tevreden over het gehele traject.”

Read More

Actieve samenwerking op een informele manier

“Bij een incassotraject heb ik de hulp ingeschakeld van Monique. Onze positieve ervaringen: de lijnen zijn kort, de communicatie verloopt prima en er is ruimte om gedurende het proces van gedachten te wisselen, om tot de juiste keuzes te komen. Van ons een positieve aanbeveling!”

Read More

Prima afgehandeld

“Deskundig alles afgehandeld, goede en snelle communicatie”

Read More