Leerzame ervaring met een gunstig verloop

“Het was een leerzame ervaring, met een gunstig verloop. Niemand zit op een rechtszaak te wachten, maar als het zich toch voordoet is het fijn als je goed wordt begeleid.”

Read More

Snelle, goede communicatie en afhandeling

“Inzake een incasso geholpen door Monique Uphus. Heldere en snelle communicatie. Er werd tevens een duidelijk beeld gegevens over de kans van slagen, de vervolgstappen en de daarbijbehorende kosten. Kortom: Zeer tevreden over het gehele traject.”

Read More

Actieve samenwerking op een informele manier

“Bij een incassotraject heb ik de hulp ingeschakeld van Monique. Onze positieve ervaringen: de lijnen zijn kort, de communicatie verloopt prima en er is ruimte om gedurende het proces van gedachten te wisselen, om tot de juiste keuzes te komen. Van ons een positieve aanbeveling!”

Read More

Prima afgehandeld

“Deskundig alles afgehandeld, goede en snelle communicatie”

Read More

Snel en adequaat geholpen

“Binnen 24 uur een afspraak gemaakt. Duidelijk advies, zeer deskundig geholpen. Zaak snel tot een goed einde.”

Read More

Super goed geholpen

“Wij zijn super goed geholpen met een eerlijk advies”

Read More

Korte lijnen en adequaat advies

“Laagdrempelig, duidelijke uitleg en snelle hulp.”

Read More

Boven verwachting

“Mr. Uphus nam altijd de tijd om zaken duidelijk uit te leggen. Heeft zelfs een behoorlijk risico genomen om mijn zaak te winnen. Ben door eigen schuld in een zeer lastig parket gekomen maar steeds is zij pal achter mij blijven staan. Ook de andere medewerkers van het kantoor waren buitengewoon hulpvaardig en vriendelijk! Ik […]

Read More

Snel, vriendelijk en deskundig

“Ik heb de diensten van De Neef advocaten een keer gebruikt en ben snel en deskundig geholpen. De medewerkers werken vriendelijk en professioneel! Als ik weer een probleem of vraagstelling heb, zal ik zeker weer contact leggen.”

Read More

De Neef heeft letterlijk zorgen weggenomen

“Door de professionele en betrokken aanpak voelde ik meteen een last van m’n schouders vallen. Het was een vervelende situatie waar we inzaten maar door haar plan van aanpak is het helemaal goed gekomen.”

Read More